onze gegevens

De oorgroep

Neus-, keel- & oorheelkunde

Herentalsebaan75
B-2100 Antwerpen-Deurne

T +32 (0)3 314 13 00
F +32 (0)3 314 03 79
info@eargroup.net
Hotels (English)

contactformulier

Voor vragen en opmerkingen kan u ons contacteren via onderstaand formulier. Vul zeker uw email-adres in want anders kunnen wij u niet beantwoorden!

openbaar vervoer

Treinhalte Antwerpen-Centraal:   Treinhalte Antwerpen-Centraal is het gemakkelijkst. U neemt best de premetro in het premetrostation Astrid.   Ofwel neemt u de uitgang "ZOO, K. Astridplein" en steekt het Astridplein over richting Radisson Blu Astrid Park Hotel. Daar vindt u tram- en bushaltes.  Er zijn ook taxis aan het station


Premetro 8 (premetro): richting P+R Wommelgem. Afstappen aan de tweede halte “Muggenberg”, dit is de eerste halte bovengronds (u ziet het AMC-gebouw aan de linkerkant van de baan).


Bus 24 richting Silsburg; De bus rijdt ongeveer 9' naar rechts om 2' later de brug over de Ring te nemen. Na ongeveer 2' is er een groot kruispunt. Neem de volgende halte "Muggenberg" (u ziet het AMC-gebouw aan de linkerkant van de baan). 


Bus 31 richting Silsburg; De bus rijdt ongeveer 9' naar rechts om 2' later de brug over de Ring te nemen. Na ongeveer 2' is er een groot kruispunt. Neem de volgende halte "Muggenberg" (u ziet het AMC-gebouw aan de linkerkant van de baan). 


Treinhalte Antwerpen-Berchem is een alternatief en ligt op ongeveer 3 km. U neemt de achteruitgang en gaat naar perron 11, waar u bus 420 (richting Herentals) of bus 421 (richting Zandhoven). U stapt af aan de 4e halt, halte “Muggenberg” (u ziet het AMC-gebouw aan de linkerkant van de baan).  Er zijn ook taxis aan het station.

routemap