pers en media

February '20
MagUZA: Gehoorverlies en evenwicht: In het ziekenhuismagazine van het UZA verschijnt een artikel van Prof Van Rompaey over DFNA9.

September '18
Schnecke: In het Duitse tijdschrift over cochleaire implantaten SCHNECKE verschijnt een artikel over FOX, de artificiële intelligentie die Prof Govaerts ontwikkelde om CIs te programmeren.

March '18
Het Belang Van Limburg: Het Belang van Limburg besteedt aandacht aan een van onze kindjes met CI en vermeldt als wereldprimeur onze eerste CI drager die zichzelf met behulp van artificiële intelligentie getest en gefit heeft op afstand.

January '18
Audiology Infos Brazil: Dit professionele tijdschrift voor de audioloog besteedt ruim aandacht aan FOX, de artificiële intelligentie van de oorgroep voor het fitten van cochleaire implantaten.

May '17
Financiële en Technologische pers: Cochlear geeft een perscommuniqué om zijn exclusieve overeenkomst kenbaar te maken met Otoconsult, de spin-off firma van de Oorgroep. Het nieuws krijgt veel weerklank in de gespecialiseerde pers.

September '16
NEMO Kennislink: De CI fitting procedure van de oorgroep krijgt media-aandacht

December '15
Het Nieuwsblad - Focus: Het Nieuwsblad publiceert een bijlage Focus "ons gevoel" met een interview met Prof Govaerts over gehoorschade.

May '15
Prof. Govaerts benoemd tot Bijzonder Hoogleraar aan de VU Amsterdam: De benoeming van Prof Govaerts voor de nieuwe leerstoel "Spraakcodering en Assistieve Gehoortechnologie" krijgt ruime aandacht in de gespecialiseerde media.

May '15
De Oorgroep wint 2015 Award Science & Innovation: Prof. Coene en Prof. Govaerts winnen de 1ste prijs met FOX, de innovatieve software om cochleaire implantaten af te regelen met behulp van artificiële intelligentie.

February '15
Les Cahiers de l'Audition: "Veille implants cochléaires"

pagina

1234

NEMO Kennislink

De CI fitting procedure van de oorgroep krijgt media-aandacht

Het populaire wetenschappelijke platform NEMO Kennislink besteedt een artikel aan de techniek die in de oorgroep ontwikkeld werd om door middel van artificiële intelligentie de cochleaire implantaten beter af te regelen.